YEME & İÇME

Terrace Lounge ve Kahvaltı

Sezonunda yöresel pazarlardan ve mümkün oldukça kendi bahçelerimizden temin ettiğimiz meyvelerden yaptığımız reçellerimiz, isteğinize göre hazırlanan yumurtanız ve omletiniz, çok çeşitli açık büfemiz, harika manzaralı, şömineli salonumuzda kahvaltımız her gün 08:00-10:30 arası sizi bekliyor. Ravent reçelimizi mutlaka deneyiniz.

10:30 sonrası 22:00’ye kadar, çay, filtre kahve ve kurabiyeler Terrace Lounge salonumuzda ücretsiz olarak faydalanabileceğiniz imkanlarımızdandır.

Bilgi için:

Sepet Kahvaltı

Yıllardır klasik olarak hazırladığımız kahvaltı sepetlerimiz, odanızdan çıkmak istemediğiniz anlar için konaklamanıza eşsiz bir keyif katar.

Lütfen kahvaltı sepeti talebinizi bir gün öncesinde karşılama ofisimize bildiriniz.

Bilgi için:

Elai Akşam Yemekleri

Güzel bir akşam yemeği arzunuz varsa, size restoranımız Elai’yi öneririz. Köyün eski kahvehanesi olarak hizmet vermiş, etkileyici yüksek tavanıyla Uçhisar’ın ender yapılarından biri olan restoran, Kapadokya’ya özgün tarihi bir taş mekân. Yerli ve yabancı lezzetli menü içerikleri, şömineli salonu ve yaz aylarında ise harika manzaralı terası ile sizi bekliyor.

Elai kendi işletmelerimizden olduğundan rezervasyon ve 15% indiriminiz hakkınız için lütfen karşılama ofisimizden yardım alınız.

Bilgi için:

Pizza Bar ve Şömine

Aperitif, şarap tadımı veya yemek sonrası digestive için müzik eşliğinde Kapadokya’nın en iyi İtalyan pizzasını denemeniz için sizleri bekliyoruz.
Bilgi için: